Založ si blog

Ako prežiť rozchod?

Rozchod je pre každého zložitým obdobím,ktorý ovplyvní náš život.

Stav minulosti,lásky a toho, že sme niekoho mali zamrzí v rovnakej miere človeka, ktorí opúšťal a bol opustený. Myslíte si, že netrpí ten kto ukončil vzťah? Ano, trpí uvedomí si to po dlhšom časovom období s kým bol,koho miloval, samozrejme iba ak to bola aspoň čiastočne jeho/jej skutočná láska a mal plány do budúcnosti.

Ľúbil,miloval,plánoval- nestačilo, zľakol sa,podviedol,sklamal….robíme to všetci a neskoro si uvedomíme, že to bola chyba.

Ten kto zažil rozchod,a cítil tieto stavy po rozchode ako sú plač,slzy,hnev,nenávisť a nevedomosť toho, čo sa stalo a prečo to skončilo sa s tým veľmi dlho vyrovnáva. Nezmieri sa s tým tak rýchlo.

Ano, každý môže tvrdiť opak, ale sami viete aké psychicky a fyzicky náročné to je. Vyžaduje si to obrovskú dávku trpezlivosti, aby sme sa dali ako tak do poriadku.

Úprimnosť,cnosť ,komunikácia je nadovšetko! Vždy, tým všetko vyriešime. Tak prečo sa po rozchode vzdať všetkého,smútiť a trápiť sa doma sám? Vtedy nás to najviac ubíja, zraňuje ak sme sami zo sebou! Rozmýšľame, čo sa stalo, prečo sme na vine my? A, čo ak na vine nie ste Vy, ale partner ktorý Vás opustil? Samozrejme ak ste nespravili, nejakú chybu ktorá sa nedá odpustiť a jediné riešenie bol rozchod.

V kľude si môžme povedať, ktorí sme vážnejší rozchod zažili: ,,Postavme sa na vlastné nohy a kráčajme ďalej“. Ano, vraví sa to ľahko, ale robí sa to ešte ľahšie. Každý má vlastnú sebaúctu, ciele ktoré nemôžme len tak zahodiť kvôli rozchodu.

Je mi jasné, tak ako Vám, že sa poučíme a budeme vedieť kde nerobiť chyby, kde pridať pri našich budúcich partneroch.

Láska,partner nieje nikdy jeden ani posledný. Vždy sa nájde lepší ak to s tým predchádzajúcim nevyšlo.

Držím palce….

Ako prísť o muža za 10 dní?

09.03.2015

Je veľa návodov, ako si udržať partnera, no zatiaľ som sa nestretla s pravidlami ako prísť o partnera či partnera/ku. Jedine vo filme ako prísť o muža za 10 dní. Tento film ma trocha aj inšpiroval. Samozrejme, článok sa týka iba tých, ktorí sa hodlajú opustiť partnera vlastnou vôľou, aby to vyzeralo, že on ich opustil sám. Zopár rad: 1. Budte dotieravá/dotieravý [...]

Nevzdávaj sa svojej myšlienky na skvelý život. ..

02.03.2015

Nevzdávaj sa svojej myšlienky na skvelý život. Každému sa stane, že prehrá, narazí na samé dno, no zakaždým nás to posunie vpred. Dáva nám to odvahu a šancu na lepší život. Neklam sám seba, neklam ostatných . Nehraj sa na niekoho, kým nie si. Buď sám sebou, ver, že stretneš lepších ľudí, ktorí ti udajú smer a výzvu, od ktorej ťa iný odrádzajú. Stanov si [...]

Neočakávajte od ľudí to čo vy v živote nedosiahnete!

27.02.2015

Neočakávajte od ľudí to čo vy v živote nedosiahneme. Nesnažte sa zmeniť a pretvárať ľudí v niečo čo nie sú a v to čo nechcú byť a meniť ich na osobu ako JA( mne musíš byť podobný,a dosiahnuť to čo som ja nedosiahol,inak si nikto). Ale každý sa chce zariadiť podľa seba a byť,tým človekom,ktorým chce a rozmýšľa o tom,kým bude už od narodenia. Nevnucujme svoje [...]

hexagon, Banská Bystrica

Detské ihrisko, aké nikde inde na Slovensku nenájdete, je v Banskej Bystrici. Desaťročia chátralo, teraz ho zachraňujú

16.04.2024 07:00

Betónové šesťuholníkové tvárnice, z ktorých je komponované detské ihrisko s niekoľkými preliezačkami, osadili do Parku pod Pamätníkom SNP pred viac ako polstoročím. Unikátne dielo aktuálne obnovujú.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

ONLINE: Hlasovanie o pomoci Ukrajine v USA oddelia od balíka pre Izrael. Bez pomoci budú ruské útoky hrozivejšie

16.04.2024 06:10, aktualizované: 06:39

O vojenskej pomoci pre Ukrajinu a Izrael sa nebude v americkej Snemovni reprezentantov hlasovať spolu.

Irán, Izrael

Izrael verzus Irán: ako môže vyzerať odveta? + graf

16.04.2024 06:00

Irán bol cez víkend na Izrael schopný vypáliť okolo 350 dronov a balistických a riadených striel. Aká by mohla byť odveta židovského štátu?

loreys

Svet je len ilúzia,ktorá sa ťa snaží zmeniť......

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 12668x
Priemerná čítanosť článkov: 1584x

Autor blogu

Kategórie