Založ si blog

Neočakávajte od ľudí to čo vy v živote nedosiahnete!


Neočakávajte od ľudí to čo vy v živote nedosiahneme.

Nesnažte sa zmeniť a pretvárať ľudí v niečo čo nie sú a v to čo nechcú byť a meniť ich na osobu ako JA( mne musíš byť podobný,a dosiahnuť to čo som ja nedosiahol,inak si nikto).

Ale každý sa chce zariadiť podľa seba a byť,tým človekom,ktorým chce a rozmýšľa o tom,kým bude už od narodenia.

Nevnucujme svoje nápady a idee niekomu kto to nechce.

Každý nech sa zariadi podľa toho čo má.Nech si každý kráča svojou vlastnou cestou..

 


Ako prežiť rozchod?

09.03.2015

Rozchod je pre každého zložitým obdobím,ktorý ovplyvní náš život. Stav minulosti,lásky a toho, že sme niekoho mali zamrzí v rovnakej miere človeka, ktorí opúšťal a bol opustený. Myslíte si, že netrpí ten kto ukončil vzťah? Ano, trpí uvedomí si to po dlhšom časovom období s kým bol,koho miloval, samozrejme iba ak to bola aspoň čiastočne jeho/jej skutočná láska a [...]

Ako prísť o muža za 10 dní?

09.03.2015

Je veľa návodov, ako si udržať partnera, no zatiaľ som sa nestretla s pravidlami ako prísť o partnera či partnera/ku. Jedine vo filme ako prísť o muža za 10 dní. Tento film ma trocha aj inšpiroval. Samozrejme, článok sa týka iba tých, ktorí sa hodlajú opustiť partnera vlastnou vôľou, aby to vyzeralo, že on ich opustil sám. Zopár rad: 1. Budte dotieravá/dotieravý [...]

Nevzdávaj sa svojej myšlienky na skvelý život. ..

02.03.2015

Nevzdávaj sa svojej myšlienky na skvelý život. Každému sa stane, že prehrá, narazí na samé dno, no zakaždým nás to posunie vpred. Dáva nám to odvahu a šancu na lepší život. Neklam sám seba, neklam ostatných . Nehraj sa na niekoho, kým nie si. Buď sám sebou, ver, že stretneš lepších ľudí, ktorí ti udajú smer a výzvu, od ktorej ťa iný odrádzajú. Stanov si [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

loreys

Svet je len ilúzia,ktorá sa ťa snaží zmeniť......

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 12683x
Priemerná čítanosť článkov: 1585x

Autor blogu

Kategórie